Amikor a csajok kiszabadulnak – 6 hely, amit a barátnőiddel mindenképpen ejtsetek útba

Ha lányok összejönnek egy őrült péntek estére vagy egy lazulós szombatra, akkor abból bármi lehet: buli, tánc, traccsparti, közös főzőcske, vagy egy ártatlannak tűnő délutáni sütizés, de akár ez így mind együtt. Hiszen nincs is annál jobb, mint otthon együtt ráhangolódni, majd bevenni a várost. 6 hely Budapesten, ahol mindenki jól érezheti magát.

Émile

Akár mi is a terv a csajos estére, ha koradélután találkoztok, azért illik még úrinőként kezdeni a kötöttségektől mentes napot. Erre pedig a legszebb hely, a budai Émile, amely nyugodt, madárcsicsergős kertjével tökéletes egy cseverészős, sztorizós nyári délutánra. 

Fotó: Facebook

 

Déryné Bisztró

A kifinomult ételek és a finedining szerelmeseinek szuper hely lehet egy ráérős ebédre. Beszéljétek meg ide a péntek koradélutáni találkozót a csajokkal és töltsétek itt az egész délutánt a hedonizmus jegyében. Nem kell főzni, nem kell gyerekek után szaladgálni és még egy pohár pezsgő is belefér.

Fotó: Facebook

Jamie’s Italian

A csajok odavannak az olasz pasikért és viszont. Ennyi, ezen nincs mit vitatkozni, és azon sincs nagyon, hogy ha belevaló lányok összejönnek, akkor ott nem csak salátanyammogás lesz este, hanem igazi lakoma. Erre pedig az egyik legalkalmasabb hely Jamie, ízig-vérig olasz étterme a Várban. Bárány, pizza és tészta, egyik sincs biztonságban.

Spíler Shanghai

Ahol a buli elkezdődik és dübörög ezerrel: a Spíler Shanghai a Gozsdu udvarban. Ázsiai ihletésű ételek után buja koktélok a sejtelmes bárpultnál, éjféltől pedig a lüktető elektronikus zene adja az alaphangulatot. Legyetek vagányak és csapjatok bele a partizásba!

Boutiq’Bar

Sütizés és ebéd után, tánc előtt, vagy helyett irány a Boutiq’Bar! Huppanjatok le a bárpultnál és hagyjátok, hogy a bartender vezessen benneteket! Ami elétek kerül, az nem csak finom, de tuti, hogy őrületesen jól is néz ki. 

Fotó: Facebook

The Bar Budapest

A belváros szívében, magával ragadó belső design-nal és fantasztikus koktélokkal indíthatjátok az estét, ha betértek a The Bar Budapestbe. A bartenderekkel ér beszédbe elegyedni!

Fotó: Facebook

Írjon véleményt