Most a te kertedben nevelgetett répa, karfiol, paradicsom, gazdaságodban készült sajt, túró isa VakVarjú étteremcsalád egységeinek konyhájába és vendégeinek asztalára kerülhet. Mutasd meg, milyen magas minőségű finomságok rejtőznek még a hazai kistermelőknél, és óvd a környezetet a varjúfészekkel közösen!
A hat budapesti éttermet üzemeltető VakVarjú étteremcsalád pályázatot hirdet magyar alapanyagokra, termékekre hazai termelőknek.
A VarjúGazda Éléskamrája Program célja, hogy még tovább növelhessék a magyar alapanyagok és késztermékek, valamint a magyar termelői beszállítók számát, hiszen meglévő egységeikben régóta arra törekednek, hogy minél több hazai kistermelő alapanyagából készült fogás kerülhessen a kínálatukba.
A VakVarjú – 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozásként, valamint a fenntarthatóság, a környezettudatos jövő és az etikus gasztronómia mellett elkötelezett vállalatként – kiemelten fontosnak tartja a hazai értékeket, ezért az elmúlt években egyre több magyar termelő alapanyagaival dolgozik konyháin és árusítja azokat a VakVarjú Manufaktúra termékcsaládban. A VarjúGazda Éléskamrája Programot zöldség és gyümölcs, húsfélék, tejtermékek, egyéb háztáji finomságok, gabona vagy gabonafélék termékkategóriájában hirdetik meg.
„Fontosnak tartjuk, hogy stabil és folyamatosan fejlődő vendéglátóipari szereplőként hosszútávon állhassunk biztos üzleti partnerként beszállítóink mellett, számukra megbízható és tervezhető bevételi forrást, valamint a rendszeres és folyamatosan beszállítás lehetőségével fejlesztési és fejlődési lehetőséget biztosítsunk. A minőségi alapanyagok iránti szenvedélyünk vezérli azt a vágyunkat, hogy a hazai lehetőségekből a legjobbat hozzuk ki. A termelőkkel való szoros együttműködés révén képesek leszünk biztosítani, hogy vendégeinknek a legjobbat kínálva minden egyes tányérunkra kerülő étel a lehető legfrissebb, legízletesebb alapanyagokból készüljön” – mondta el a programról Semsei Rudolf, az étteremcsalád tulajdonosa.
A programban legalább 6 hónapos időtartamra (tavasz-nyári étlap vagy ősz-téli étlap időszaka) keresik beszállítói partnereiket, vagy várják olyan kistermelők jelentkezését, akikbár a 6 hónapos beszállítást nem tudják vállalni, de szívesen ajánlják termékeiket a 4-6 hetente megújuló chefajánlatokba.
A pályázati kiírás pontos részletei és feltételei:
https://vakvarju.com/varjugazda-program/
Írjon véleményt
Vélemény írásához be kell jelentkezned az oldalra