Ázsia Kecskemétre költözött a MyThai étterembe

3 ázsiai konyha találkozása, elsőként Kecskeméten, ahol az autentikus japán, koreai és thai ételek mellett, különleges italokkal is találkozhatunk- ez a Mythai!   Szakmabeli magyar- koreai házaspár a budapesti forgatagot otthagyva, a család közelsége miatt, Kecskeméten nyitotta meg a város első ázsiai éttermét, egy családi házas részen, innen indult minden, 2019-ben. Néhány év elteltével egyértelműen

Japán vacsoraest Szarvason

A szarvasi Újváros Bisztró eseménynaptárába ezúttal egy igazán különlegesnek számító eseményt vettek fel. Kiemelt májusi programként japán vacsoraesttel készülnek, melynek keretében tradicionális étel- és italkínálat, valamint exkluzív atmoszféra várja a japán gasztronómia szerelmeseit. A Holt-Körös partján, festői környezetben található a Újváros bisztró minőségi alapanyagokkal és innovatív technológiával ötvözi a lebilincselő távol-keleti ország autentikus ízeit.  

A borospohárban: Sushi – Kovács Anti sorozata

A sushi story meglepően régen kezdődött. Egy egyszerű étel fejlődéstörténetéről szól, ami végül meghódította az egész világot. Napjainkban a gasztronómia összes szintjén megjelenik, az utcai büféktől kezdve egészen a 3 csillagos éttermekig. A legelső írásos emlékek, a közhiedelemmel ellentétben nem Japánban, hanem Kínában említik, méghozzá a korai második században…   Az alapkoncepció tehát nagyjából 1800

Kóstolj bele Japán egzotikus ízeibe!

Ezen az estén megismerkedhettek a tradicionális japán ételek és italok világával. Az alapanyagok egyenesen Japánból érkeznek, farmerektől, halászoktól és lepárlóktól. Program: 18:00-22:00 Prémium Sushi vacsora A Londonból érkező sushi séf egyedülálló módon mutatja be Nektek a tokyiói stílust, ahogy itthon még sohasem láthattátok! 18:00-19:00 – Omakase tálalás 19:00 – Sea bass opening 19:30 – Próbáld

A séf, akiért odavan a fél világ – Massimo Botturával reggeltől estig

Massimo Bottura modenai éttermét a Restaurant magazin nemrég a világ legjobbjának választotta, de akkor is hallhattunk róla, amikor az olimpiai faluban megmaradt alapanyagokból a riói rászorulók számára készített vacsorát. A sztárséf a 1843-nek elmesélte milyen számára egy tökéletes nap.   A post shared by Massimo Bottura (@massimobottura) on May 9, 2017 at 5:40am PDT Reggeli

Magyar sushi Londonból

Fúziós japán ételekkel ünnepelte tizedik vacsoraestjét a Globalista Konyha.  A két magyar séf, Kemény Róbert és Dlusztus Dénes, pedig Angliából és Norvégiából repült haza, hogy két estén át csak nekünk főzzenek. Megnéztük az előkészületeket, és kérdeztünk is. Globalizált konyhavilág Az egész két vagány magyar csajjal kezdődött, valahol London és Budapest között félúton.  A manapság nem