A spanyol életérzés a Zrínyi utcába költözött

Az utóbbi hónapokban alaposan átalakult a belváros, legalábbis ami az étterem- és bárkínálatot illeti – sok hely megszűnt, viszont pár új hely is nyitott. Szerencsénkre az utóbbiak közül akad olyan is, amiről már most megjósolható, hogy nagyon könnyen a pesti gasztronómiai élet egyik figyelemre érdemes pontjává válhat. Ilyen hely a Zrínyi utcában található Felisa Tapas

Hét Michelin csillagos étterme van Magyarországnak

Hét Michelin csillagos étterme van mostantól Magyarországnak. A koronavírus járvány okozta nehézségek ellenére is nőtt a csillagos éttermek száma. A Michelin Közép-Európában elsőként Magyarországon jelentette be, mely éttermek kapták meg idén a legnagyobb gasztronómiai elismerésnek számító Michelin-csillagokat és tányér minősítéseket.   Soha ennyi csillagos étteremmel nem rendelkezett még Magyarország, az eddigi 5 után, most 7

„A jó ramenhez szenvedély kell!”

A ramen nemcsak étel, hanem élmény, szenvedély és kultúra is egyben. Felhősi Attila, amellett, hogy híresen jó koktélokat csinál, már több mint egy évtizede él az ázsiai levesek bűvöletében, és négy éve kísérletezik a saját ramen receptúrájával. A végeredmény magáért beszél, sorban állnak a vendégek a lakáséttermekben, hogy megkóstolhassák az ételt, ami nem csoda, hiszen Attila

Red Dot díjas menükártyákat tervezett a Costesnek a Studio Nur

A Laki Eszter vezetésével működő grafikai műhely, a Studio Nur idén elnyerte a világ legrangosabb designdíjaként számon tartott Red Dot elismerést Brands & Communication kategóriában. A designvilág Oscar-díjaként emlegett Red Dot ebben az esetben inkább egy grafikai Michelin-csillaggal egyenértékű, a díjnyertes munka ugyanis az első magyar Michelin-csillagos étteremnek, a Costesnek készült különleges formátumú étlap.  A