“Noémik a tányéron”: kortárs magyar írók kedvencei, Jókaival fűszerezve a VakVarjúk könyvheti séfajánlatában!

Június 5-től ismét étlapra kerülnek népszerű hazai íróink a VakVarjúkban – pontosabban azok a fogások, amelyek a legközelebb állnak a szívükhöz. Az étteremcsalád a 96. Ünnepi Könyvhét tiszteletére a már megszokott különleges séfajánlattal készült: kortárs magyar szerzők, Saly Noémi, Orvos-Tóth Noémi és Kiss Noémi kedvencei találkoznak Jókai Mór legendás ízlésvilágával – természetesen egy kis VakVarjú-csavarral

Tavaszi élmény a Vár tövében – Teszten a VarjúVár

A budai Várkert Bazár Öntőház udvarában megbújó VarjúVár étterem nem csupán a VakVarjú család legújabb tagja, hanem egy új szintre emeli a családias vendéglátás és a gasztronómiai igényesség kapcsolatát. A helyszín, az ételek és a hangulat egyaránt harmonikus egységet alkotnak – mi is ezt tapasztaltuk, amikor egy tavaszi kedden ellátogattunk a frissen nyílt étterembe. A

Vár a Varjú a VarjúVárban!

Mindössze három hétig tartó felújítás után kitárta szárnyait Vendégei előtt 2025. február 21-én a VakVarjú VarjúVár a Várkert Bazárban. Az Öntőház udvaron egy modern, játékos, a színekkel és formákkal bátran kísérletező, hatalmas üvegfelületeivel az étterem mellett húzódó várfalat megelevenítő különleges hely született, ahol a történelmi hagyományok és a modern megjelenés tökéletes harmóniát alkot nemcsak atmoszférában, hanem Parcsetich Ernő chef fogásaiban is.    A történelmi

Az elmúlt 15 év szeretetén épül újjá a VakVarjú Buda

Szeptember 13-án különleges és szívmelengető eseményre várták az érdeklődőket a felújítás alatt álló VakVarjú Buda étteremben: több mint 150 törzsvendég kedves gondolataival és fotóival megtöltött időkapszulát rejtettek el a talapzatban. Az időkapszulába belekerültek még az étterem felújításával kapcsolatos gyermekrajzok, VakVarjú LEGO, az Újbuda újság legfrissebb és a renoválásról korábban hírt adó száma, a vendégektől kapott

Ilyen borválaszték akár pohárra, csak itt van

Komoly kutatómunka, nyitottság, kísérletezés és kóstolás előzi meg minden alkalommal az új borlap összeállítását a VakVarjú étteremcsaládnál. Viszonylag ritka az a fajta odafigyelés és gondosság, amely a borok kiválasztását övezi, illetve kevesen tudnak olyan szenvedéllyel és szeretettel beszélni a borokról és a vendégekről, mint ők. Nem csak frázis, hogy minden döntésnél a vendég (no meg