Tavaszi élmény a Vár tövében – Teszten a VarjúVár

A budai Várkert Bazár Öntőház udvarában megbújó VarjúVár étterem nem csupán a VakVarjú család legújabb tagja, hanem egy új szintre emeli a családias vendéglátás és a gasztronómiai igényesség kapcsolatát. A helyszín, az ételek és a hangulat egyaránt harmonikus egységet alkotnak – mi is ezt tapasztaltuk, amikor egy tavaszi kedden ellátogattunk a frissen nyílt étterembe. A

Egy szelet Franciaország Budapest szívében

A Vár aljában, a Fő utca elején elrejtőződő Pavillon de Paris egy valódi francia gyöngyszem, amely a párizsi életérzést varázsolja a budai oldalra. Ez az étterem nemcsak a gasztronómia szerelmeseinek, hanem a romantikus hangulatot keresőknek is kiváló választás. Egy varázslatos belső kerthelyiség, autentikus francia ételek és különleges borok várják azokat, akik egy estére Franciaországba szeretnének

Ételek evolúciója egy őszinte konyhából

Újra meglátogattuk a Leo Bistrot, hogy megnézzük, mivel készültek a téli időszakra, milyen ismerős vagy újdonságnak számító fogások kerültek terítékre az étlapváltás alkalmával.Varga Roland executive séf vezetett be bennünket az „oroszlán barlangjába”.     „Túl nagy változtatásokra nem volt szükség, a koncepcióban semmiképp, hiszen a bárral közös koncepciót elég jól sikerült eltalálni. Az ételeken is

Ugrorj velünk a rooftopról a csúcs felé, szintet lépett a Monkey!

Hurrá, hurrá! Ismét egy nagyszerű sikerről számolhatunk be! Az egyedülálló panorámával bíró és rendkívül népszerű Monkey Bistróból, Monkey Étterem lett! Budapest egyik legklasszabb rooftop bárjában ennek megfelelően az étlap is átalakult, de a szédítően széles italrepertoár és a kuriózumnak számító dzsungel hangulatú terasz alatt elterülő város látványa a régi. Fények, lazaság, csivitelés, ízek és illatok,