Papdi László Új Színt Visz a Danubius Hotels Gasztronómiájába

Papdi László

Papdi László, a Michelin ajánlással is büszkélkedő séf, több mint 20 éves tapasztalattal a Danubius Hotelsnél folytatja karrierjét, mint központi F&B igazgató. 2024 februárjától László irányítja a szállodalánc étel- és italkínálatának megújítását, a minőségi fejlesztéseket és a csapatok folyamatos képzését. Eddigi munkájával már új irányt szabott a Danubius gasztronómiájának, bevezetve a minőségi gluténmentes termékeket a szállodák kínálatába.

Papdi László feladata, hogy összehangolja a séfek és éttermi vezetők munkáját, és erősítse a szinergiákat a szállodaláncon belül. Ez különösen izgalmas kihívás, hiszen a Danubius Hotels eltérő profilú, de mindegyikük kiváló konyhával és kedvelt gasztronómiai kínálattal rendelkezik. László célja, hogy modern és magas színvonalú élményt nyújtson, amelyet az ide látogató vendégek is megéreznek, frissítve ezzel a hagyományos vendéglátást és trendivé téve azt.

László szakmai karrierje alatt hat országban dolgozott, és számos elismerésben részesült, köztük a legemlékezetesebb, amikor 2007-ben II. Erzsébet királynő tiszteletére főzhetett. 2017-ben Svájc egyik neves szállodájának éttermében Michelin ajánlást kapott, és 2019-ben Gault & Millau pontot is szerzett.

Az új kihívásokról így nyilatkozott: „Örömmel készülök a rám váró feladatokra. Egyedülálló lehetőség ez, a sokszínű szállodalánc, eltérő vendégkörrel és gasztronómiai kínálattal, nagy kihívást jelent. Szeretnék egy erős, egységes, tudatos F&B csapatot építeni, sok közös gondolkodással és innovációkkal.”

 

Papdi László 

 

A Danubius Hotels tulajdonosa az angol CP Holdings Ltd., amely Európa hat országában van jelen. A városi szállodák a Danubius Hotels, míg a gyógy- és wellness szállodák az Ensana márkák köré szerveződnek. A lánc legújabb ékköve Budapest legszebb panorámájú, exkluzív tetőbárja, a White Raven Skybar & Lounge. A vállalat nemcsak üzleti szolgáltatásaiban, de munkáltatói szemléletében is innovatív, amit az „Év Munkáltatója” díj és az „Aranyfokozatú felelős foglalkoztató” elismerések is bizonyítanak.

Írjon véleményt