Hogyan hatott a digitalizáció a magyar konyhaművészetre?

Ha már kicsit idősebb vagy, biztosan emlékszel még a nyolcvanas és kilencvenes évekre, a tévében akkor látható reklámokra, főzőműsorokra és persze az otthoni főztekre. Egy mai fiatal nyilván fintorogva néz végig a YouTube videómegosztón egy olyan reklámot, ami például a véres hurkát népszerűsíti, de nem maradhat ki ebből a retrospektív összefoglalóból Laci bácsi zsírban gazdag

Főzni jó, segíteni még jobb

Molnár Dávid, a Három Huszár Étterem executive séfje nemcsak tehetséges, de végtelenül jószívű is: jótékonysági főzést szervezett a rászoruló és árva gyerekeknek július 8-ára, a Sashalmi Piacra. Az ötletgazda Molnár Dávid  és barátai Rauf Sven Tamást, Csíki Sándor gondolt egyet, összehívta a gasztronómiában ismert kollégákat, név szerint Huszár Krisztiánt, Haraszti Zsoltot, Strider Dávidot,  Rosenstein Róbertet,