Ha éjszaka megéheznél, akkor csak Pizza & Beer

A név alapján mindenkinek ugyanaz ugrik be, igen a pizza és a sör, pedig itt nem teljesen csak errôl van szó! Ez a trendi abszolút mai hely, nem a kimondott pizzázó, kategória, hanem inkább egy esti találka hely, és pihenô! A szórakozóhelyek közé zárva, mint egy sziget várja a töltôdni vágyókat a Pizza & Beer.

Aki elôször tér be hozzájuk, annak csak az ugrik be, hogy egy divatos, minden sallantól mentes helyen van, rengetek szín mindenhol, kicsit olaszos a hangulat, és ha ez nem elég még az orrunkba csempészi magát a friss pizza illata is.Ahogy belépek éhes is leszek, mert annyira jó ez az illat, hogy nem tudok betelni vele, és ellenálhatatlan vágyat érzek, hogy megkóstoljam ezeket a brutál pizzákat! Minden pizza egy 3 aknás kemencébe is készül.

Mert itt nem csak a szokványos ízeket találjuk meg, hanem teljesen egyedi is ôrült kreálmányokat, amik nekem egy kicsit már kiütik az izlésküszöbömet, de az idejárok nem tudnak betelni vele. Ilyen a Calzone vagy az ananászos pizza is, vagy az alap nélküli sajtos. De akinek ez nem elég annak 25 féle variáció áll a rendelkezésére.

Hamarosan, ahogy megtudtam lesz Nutellás pizza is, mint igazi Olasz átütô sikerû termék, ezt szerintem én lehet csak szeletben fogom kipróbálni. Szóval aki idén nem jut el olaszországba, akkor érdemes elbandukolni 18:00 óra után a Pizza & Beerbe, egy szelet vagy egy egész pizzára, ha kedve van hozzá itt akár reggel 6-ig tud enni. 

Pizza ha +éheztél: 1073 Budapest, Akácfa utca 51. 

Írjon véleményt