Babi’s Pasta – friss tészták, kedved szerint

Új étteremmel bővült a Nagymező utca – megnyílt a Babi’s Pasta, melynek küldetése, hogy ízletes és finom tésztaételeket kínáljon mindazoknak, akik szeretik a gyorsan elkészülő minőségi olaszos ételeket.

A koncepció egy fiatal pár fejéből pattant ki, akik vendéglátó végzettségük mellett döntöttek úgy, hogy kipróbálják magukat a gasztronómia világában. Mivel mind a ketten imádják a tésztát, egyértelmű volt, hogy ha egyszer nyitnak egy éttermet, akkor az egy tésztázó lesz. Bár korábban több terv és számos helyszín fordult meg a fejükben, végül a Belváros mellett tették le a voksukat. Mindehhez némi szerencse is kellett, a Nagymező utcai üzlethelyiség szinte rájuk várt. Az üres üzlet némi csinosítgatást követően ma hívogató piros-fekete dizájnnal várja a betérőket. Az étterem megjelenése a két fiatal tulajdonos saját keze munkáját és elképzelését dicséri, megjelenítve azt a szemléletet, hogy ide betérve finomat ehetünk rövid idő alatt, akár ebédidőben, akár az esti órákban éhezünk is meg.

 

A Babi’s Pasta nemcsak a megjelenés tekintetében fordul a praktikusság felé, de a konyha is a könnyen elkészíthető, ugyanakkor ízvilágában kiemelkedő fogásokat részesíti előnyben.  A kínálatba a gyorsan elkészíthető, számos variációval rendelkező tésztaételek kerültek, melyek legfőbb jellemzője a minőség és a változatosság. Arra az igényre kínálnak megoldást, miként tudunk ebédidőben házias, frissen készült meleg ételt fogyasztani, amire a 6. kerületben egyre nagyobb igény jelentkezik.

Az étlapon három árkategóriába sorolt fogásokat találhatunk, melyek alapját különféle tészták, szószok és feltétek adják. Az egyes fogásokat mi magunk is átvariálhatjuk, annak fényében, mely tésztát preferáljuk: választhatunk Fusilli, Garganelli, Pappardelle, Penne Gigante és Teljes kiőrlésű penne közül. A jó minőségű alapanyagokkal és kimagasló ízélményekkel párosuló ételek alapvetően négyféle ízvilágot jelenítenek meg: paradicsomos, tejszínes, tejszínes-paradicsomos ízekre épülnek a különféle tésztafogások. Ha szeretnénk extra feltétekkel ellátni ételünket, arra is van mód, mint ahogy az is megoldható, hogy kivegyünk vagy kicseréljünk egy-egy alkotóelemet bennük.

Amellett, hogy kutyabarát a hely, nemcsak a Nagymező utcában található étteremben fogyaszthatunk, de a Wolton és a Foodorán keresztül is megrendelhetjük kedvencünket. Külön érdekesség, hogy környezettudatosság jegyében a Babi’s Pasta fogásait papír tányéron, illetve papírdobozban szolgálják fel. Érdemes a havi ajánlatot is figyelni, minden hónapban egy-egy tészta újdonság mutatkozik be.

Facebook: kattints ide!
Cím: 1065 Budapest, Nagymező utca 47.

 
 

Írjon véleményt