Gossip a Görög kávéház

Görögországról mindenkinek a nyár, a meleg, és a tengerpart jut eszébe. Ha a kávét is hozzáképzeljük,valószínűsíthető, hogy a tengerpartokon közismert, jó kis jeges kávé képe párosul hozzá.

Ezen a helyen a tengerpart kivételével mindent megkapunk, ami hozza ezt az érzést. Az enteriőrt nagyon eltalálták, ezért vigyázni kell, mert könnyen hozzá lehet szokni.

A színek,a bútorok és a különféle kiegészítők szoros kapcsolatban állnak egymással, kellemes összhangot árasztva. Ez a környezet kifejezetten vonzza a görög vendégeket, akik estéről estére megtöltik a helyet.

Természetesen megtalálhatjuk mindazokat a kávés italokat, melyek ismérvei a kávézóknak, kiegészítve különlegességekkel is. Házi készítésű édes és sós sütemények incselkednek a pultban, de a reggeli palettán a tojásos ételek repertoárja arra is sarkallhat, hogy itt kezdjük a napot.

Ha valaki megéhezik, akkor sem kell pánikba esni, hiszen a mellettük lévő, amúgy hozzájuk tartozó étteremből (Ellinon Jefsis) bármikor hozzájuthatunk egy remek görög salátához.

Fotók: GOSSIP 

AirChef

Lelôhely: 1065 Budapest, Hajós utca 15. 

Írjon véleményt