Palágyi Eszter legújabb szendvicsei már a kutakon

Kürtőskalács, ahogy még nem láttad, sztrapacska és gyrosA Costesséfje bemutatta különleges, új szendvicskollekcióját az OMV VIVA-töltőállomásokon

Kézzel készült, sós kürtőskalácsba csomagolt kacsamáj paté vagy paradicsomos húsgombóc, juhtúrós sztrapacska, gyros – szeptembertől elérhető az OMV nyáridéző szendvicskollekciója, amelyet ismét Palágyi Eszter, a Michelincsillagos Costes étteremséfje, az OMV VIVA gasztronagykövete tervezett.

 

Megérkeztek az OMV VIVA-töltőállomásokra a Palágyi Eszter, a Michelin-csillagos Costesétterem séfje, az OMV VIVA gasztronagykövete által megalkotott legújabb szendvicsek. A most bemutatott kínálat a séf harmadik kollekciója, a konyhafőnök ugyanis idén márciustól negyedévente jelentkezik egyedi fogásokkal a töltőállomáshálózatban. A harmadik kollekcióban szeptembertől négy új, prémium szendvics kerül forgalomba, kiemelkedő minőségű alapanyagokkal, az ország 67 OMV VIVA-töltőállomásán.

Az új szendvicsek között szerepel a húsmentes, juhtúrós sztrapacskával töltött cipó, friss lilahagymával és ruccolával, rusztikus buciban, pirított hagymával. Ugyancsak a kínálat része két különleges, kézzel készített, sós kürtőskalácsba kerülő fogás is: kacsamájpaté kürtőskalácsban, tormás almalekvárral és lilakáposztával, a paradicsomos húsgombóc, olivás, sós kürtőskalácsban, petrezselyemzölddel és paprikával. A negyedik különlegesség a gyrosszendvics flagettben, görög joghurtos tzatzikival, paradicsommal és jégsalátával. Minden egyes szendvics frissen készül az OMV VIVA-töltőállomásokon.

 

Immár harmadszor alkottunk különleges fogásokat a magyarországi autósok számára. Az elmúlt két kollekció tapasztalatai, kiemelkedően pozitív visszajelzései és minden várakozást meghaladó népszerűsége alapján ismét a vásárlói ízlést vettük alapul az őszi kínálat tervezésekor, hogy harmadszor is a legmagasabb szintű gasztronómiát tegyük elérhetővé az utazók számára a töltőállomásokon. Szeptembertől különleges, újragondolt ízekkel, a vakációt is megidéző nemzetközi fúziókkal frissítjük a kínálatot” – mondta Palágyi Eszter.

A Palágyi Eszter tervezte első és második szendvicskollekció különleges fogásait több tízezresnagyságrendben vásárolták meg a töltőállomásokon. A magyarországi autósok kedvence a kacsamáj paté lecsóval, fonott kalácsban illetve vargányás kacsakolbász kiflitekercsben volt.

 

Ma már a teljes forgalomban is látható mértéket jelentenek a töltőállomások gasztro eladásai a legnagyobb benzinkút márkáknál. A minőségi kávé, a frissen készült, minőségi szendvicsek, illetve az egyéb élelmiszerek a vásárlói igényekre adnak hathatós választ. A visszajelzések alapján óriási igény mutatkozik arra, hogy az utazók a pihenők során, a töltőállomásokon magas minőségű ételeket érhessenek el. Ezért vagyunk különösen büszkék arra, hogy a hazai töltőállomások közül elsőként az OMV vezette be a gourmet szendvics kategóriát kínálatábahangsúlyozta Balogh Tibor, az OMV Hungária ügyvezető igazgatója, a Magyar Ásványolaj Szövetség alelnöke.

Az OMV, „Mi többet nyújtunk” márkaígéretével összhangban kiemelkedő minőségű termékeket kínál VIVA kávézóiban, ezt egészíti ki az immáron harmadik, négy prémium termékből álló szendvicskollekció, amely minőségi alapanyagok használatával készül.

 

Írjon véleményt