Téged is vár a 360 Bar

A téli iglu teraszból zöld oázisra váltott a város legszebb panorámaterasza, amely a nagy melegben is hűsítő fogadtatással várja látogatóit. Bár néhány hete még el sem tudtuk képzelni, hogy végre napsütésben és nyári melegben élvezzük a szabad levegőt, végre beköszöntött a nyár és igazi élvezeteket kínál a következő hónapokban. Tökéletes helyszín lehet erre a Párisi Nagy Áruház tetején található 360 Bar is, amely környezettudatosan lebomló eszközökkel, signature koktélokkal és ételekkel, valamint a folyamatos zenei programok mellett havi egy daytime partival is készül az előttünk álló nagyszerű időre.

Ahogyan napsütésre váltanak a napok, sokan a fővároson kívülre vágynak, pedig azok is élvezhetik a nyarat, akik Budapesten maradnak, hiszen jó zenéből, ízletes ételekből és italokból, valamint fantasztikus kilátásból itt sincs hiány. A nyár kezdetével megvált az igluktól a 360 Bar és stílusos nyári terasszá alakult át, ahol különleges új koktélokkal, valamint számos programmal várják hétvégén és hétköznap is azokat, akik pár órára szívesen kiszakadnának a városi lüktetésből és szeretnék élvezni a szabad levegőt és a lélegzetelállító panorámát.

Signature koktélok a gourmet élvezetekért

A 360 Bar csak néhány hete nyitotta meg szabadtéri bárját, de egyedi koktél kínálata már most a vendégek kedvencévé vált. A koktél kínálat kapcsán Bodnár Viktor üzletvezető elmondta: „Szeretjük, ha a vendégeink érzik a prémium minőséget, de nem kell órákat várniuk, amíg megkapják a rendelésüket. Éppen ezért igyekeztünk úgy kialakítani a nyári signature koktél kínálatunkat, hogy a hely befogadóképességéhez mérten viszonylag könnyen elkészthető italok szerepeljenek az itallapon, de mégis különleges összetevőkkel fűszerezzük azokat. A kínálatunkban mindenki megtalálhatja az ízlésének megfelelőt, van édes, savanyú, enyhén csípős és pikánsabb italunk is. Az én kedvencem a Deep Dive, Hendricks ginnel, uborkával, kakukkfűvel, lime-mal és egy kis bodzasziruppal. Igazi nyári frissítő!”

A koktélkínálat számos meglepetést tartogat: a teraszhoz illő elnevezéssel bíró Higher Ground koktélban például tökéletesen kiegészíti egymást a 7 éves rum, a tojásfehérje és a vörösbor, melyet megbolondít a csokoládé bitterés a cukorszirup elegye. A Skinny Dip koktél a whisky alapú koktélok világába hoz málnás frissességet, aki pedig könnyedebb ízvilágra vágyik, annak a gyömbérsörrel készült Budapest Breeze koktélt ajánlják, rummal és vanília likőrrel, citrom- és almalével, valamint egy csipetnyi mentával fűszerezve.

Környezettudatos gondolkodás, könnyed fogások

A helyszín egyébként már becsatlakozott a környezettudatos szórakozóhelyek körébe, hiszen nemcsak szívószálmentesen, de műanyag pohár mentesen is működik a bár. Aki pedig mégis ragaszkodna az elviteles pohárhoz, az lebomló műanyagban kapja meg italát.

A 360 Bar az ételek terén is a megszokott magas színvonalú kínálattal várja a vendégeket. Könnyed fogásai tökéletes kiegészítései lehetnek a nyári italkínálatnak. Legyen szó a karamellizált hagymával és zöldbors mártással, rukkolával készült Pepino Burgerről, a Pulled Pork Ciabattáról, vagy akár sült tintahalkarikáról, illetve a garnélás 360 Bar salátáról.

Egész nyáron fesztivál a város tetején

A helyszín a hétköznapokban akár baráti találkozókra, akár megbeszélésekre, vagy éppen szabadtéri munkára is tökéletes választás. Esténként és hétvégén pedig átveszi a főszerepet a szórakozás: DJ-vel és élő koncertekkel várják a látogatókat. A panorámaterasz immáron tradíciónak számító eseménysorozata, a Secret GardenDaytime ezúttal sem marad el. Havonta egyszer délután kettőtől másnap hajnalig zöld oázissá alakul a terasz, DJ-vel, buborék géppel, trópusi növényekkel, mini medencével és vízipisztolyokkal, ahol minden a jókedvről és a szórakozásról szól. A következő alkalom ráadásul két napos programmá bővül, hiszen június 29-én és 30-án is Secret Garden Daytime parti várja a bár vendégeit. A hétvége során a house és hiphop zene szerelmeseinek is kedveznek majd a meghívott DJ-k, többek között a német Kris Santiago, Ramin Sayyah, illetve DJ O’Neal. Akik pedig a Daytime partit kihagyják, azoknak is marad elég program a 360 Barban, hiszen a város tetején egész nyáron egyedi környezetben várják zenei programokkal az oda látogatókat.

Írjon véleményt