A hazai Mekikben is kapható lesz a BTS kedvenc menüje

Mc Donald’s, BTS menü

A globális együttműködés keretében a BTS Menü május 27-től rendelhető a résztvevő hazai McDonald’s éttermekben

Budapest, 2021. április 21. A McDonald’s étteremlánc április 19-én jelentette be, hogy 50 országra kiterjedő nemzetközi együttműködést kötött a hazánkban is rendkívül népszerű, K-pop irányzatot képviselő „BTSegyüttessel, aminek köszönhetően május végétől a magyar rajongók a hazai éttermekben is megkóstolhatják majddél-koreai fiúcsapatról elnevezett BTS Menüt.

 

A BTS 2013-ban alakult, slágereik sorra a zenei listák élén szerepelnek, zenéjükkel, pozitív üzeneteikkel pedig összehozzák a rajongóikat a világ minden tájáról. A következő néhány hónapban a BTS rajongók még közelebb kerülhetnek kedvenc előadóikhoz, hiszen azóta, hogy a McDonald’s tavaly az Egyesült Államokban elindította a hírességek kedvenc rendelését bemutató programját, a Famous Orderst, most először a BTS Menü világszerte azonos időben, közel 50 országban lesz elérhető.

Az egyedülálló menü május 27-én kezdi „turnéját”Magyarországon. A BTS Menü itthon egy 9 darabos ChickenMcNuggets®-et, egy nagy adag sültkrumplit, egy nagy üdítőt, valamint a dél-koreai McDonald’s népszerű receptjei inspiráltaspeciális Édes Chili és Cajun mártogatós szószokat tartalmaz. A hazai éttermekben vásárolt Chicken McNuggets 100%-banhazai csirkehú