Jótékonykodni nem csak karácsonykor lehet

A HotelHero bemelegít

A HotelHero bemelegít: közös budapesti főzés és ételosztás a Heti Betevővel

 

2022. január 23-án, vasárnap a HotelHero és az MSZÉSZ CSR szekciójának szervezésében újra jótékonysági főzés zajlott három budapesti helyszínen. A Continental Hotel Budapest; a Matild Palace, a Luxury Collection Hotel, Budapest; és a Radisson Blu Béke Hotel Budapest séfjei összesen 260 adag meleg ételt készítettek el. A vasárnapi menühöz  – hentes tokány tésztával és csemegeuborkával -, az alapanyagokat a Mirbest Cégcsoport biztosította és a kész adagokat a Heti Betevő osztotta szét a 7. kerületi rászorulóknak.

 

 

Karácsony előtt általában megszaporodnak az ételosztások és ezért a szervezők tudatosan inkább az év eleji, különösen hideg, hónapokra összpontosítanak és olyankor segítenek meleg étellel a rászorulókon, amikor más ad-hoc jótékonysági akciókból kevesebb van.

Ezzel a budapesti közös főzéssel melegítettek be a szállodák a 2022. február 27-re szervezett országos főzésre, ahol segítségükre lesz a Magyar Vöröskereszt, a Mirbest Cégcsoport, a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége és a Heti Betevő.

 

 

A 1,5 éve megalakult HotelHero csoport célja  a turizmus és vendéglátás területén működő vállalkozások, magánszemélyek jótékonysági munkájának bemutatása annak érdekében, hogy felhívja a figyelmet a társadalmi felelősségvállalás fontosságára és arra, hogy akár egy kicsinek tűnő segítség másnak sokat jelenthet. A HotelHero másik, egyben legfontosabb célkitűzése, hogy szorosan együttműködve az MSZÉSZ (Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége) CSR szekciójával a szakma képviselőinek segítőszándékát összefogja: országos akcióik célja, hogy együttsegítsenek egy globális problémán úgy, hogy közben a sajátkörnyezetükben élőket támogassák.

TEGYÜNK JÓT, JÓL KÖZÖSEN!

 

Keresőszavak:

Írjon véleményt