Zene és tánc a városligeti Pavilon Kert lombjai alatt

Pavilon Kert

Egészen szeptember végéig folytatódik az évek óta népszerű és változatos programot kínáló, Zene a lombok alattrendezvénysorozat a városligeti Pavilon Kertben.

 

A Hősök tere, a Széchenyi fürdő és az Állatkert ölelésében elhelyezkedő Pavilon Kert egyszerű receptet követ majd a következő hetekben is: a szabadtéri bulik már csütörtökönként elkezdődnek és egészen vasárnapig színes eseményekkel várják a zene és a tánc szerelmeseit.

Csütörtökönként Salsa/Bachata estet tartanak, ahol az ikonikuslampionok fénye alatt önfeledten táncolhat a tömeg a forró latin dallamokra.

Péntekenként az élő zene és a DJ szettek kerülnek a fókuszba, míg nyár végétől szombatonként a SPARTY eseménysorozat hivatalos „bemelegítő” helyszíne lesz a Pavilon Kert.

 

 

Ha vasárnap, akkor a klasszikusoké a főszerep. A „Jó ebédhez szól a nóta” sorozat keretében 13-16 óra között élő cigányzene mellett valódi századelőt megidéző városligeti légkörben ebédelhetünk a Pavilon Kert vendéglátó helyeinek teraszán.

Amire pedig a zenei és kulturális programokon kívül számíthatsz: a Pavilon Kert gasztro udvarának finomságai, azaz a méltán híres Buja Disznó(k) rántott falánkságai, mely a Dining Guide 2023-as rangsorában a Top 10 rántott hús között szerepelt, a Ligeti Lángos krumplis lángosai, Kató Néni Finomságai, kürtőskalács különlegességek és a kézműves fagyi kínálat.

 

 

Nyáron a Pavilon Kert hivatalos házigazdája és központi helyszíne a bár, ahol egymást váltják a magyar és a külföldi vendégek. A kínálatban széles csapolt sör választék, Budapest Kávéból készült kávékülönlegességek, magyar borok és ginből készült nyári frissítők találhatók meg. A bár, mint jó házigazda a minőségi ital választékon túl változatos zenei programokat, hazavihető emlékeket ígér vendégeinek.

 

 

Akár feltöltődésre vágyunk az árnyas lombok alatt, akár latin zenére táncolnánk egy hatalmasat vagy csak egyszerűen zenét hallgatnánk egy kellemes vacsora mellett, biztos, hogy találunk kedvünkre való programot a városligeti Pavilon Kert kínálatában.

A hétvégi „kikapcs” induljon el már csütörtökön! Irány a Pavilon Kert!

 

Pavilon Kert – A hely mindenkinek

Városliget – 1146 Budapest, Állatkerti körút 3.

https://www.facebook.com/pavilon.budapest

https://www.instagram.com/pavilon_kert/

https://www.tiktok.com/@pavilon_kert

Írjon véleményt