„Magyarország vezető luxusszállodája” lett a Kempinski Hotel Corvinus Budapest

A díjnyertes elnöki lakosztály

Másodszor nyerte el a Kempinski Hotel Corvinus Budapest a World Travel Awards „Magyarország vezető luxusszállodája” (Hungary’s Leading Luxury Hotel) díját, emellett a Corvinus elnöki lakosztályának ítélték oda a „Magyarország vezető szállodai lakosztálya 2023” díjat is.

A hotel az elmúlt években már többször győzedelmeskedett a WTA „Magyarország vezető üzleti szállodája” és a „Magyarország vezető szállodája” kategóriájában. Az 1993-ban alapított World Travel Awards minden évben a turisztikai szolgáltatók és a vendéglátásban tevékenykedő cégek közül a legjobbakat jutalmazza és ünnepli. Az elismerést világszerte az iparág legrangosabb díjaként ismerik el és sokan a turisztikai ágazat „Oscar-díjaként” tartják számon.

„Ismét nagy megtiszteltetés számunkra, hogy a világ legjobb szállodái között szerepelhetünk, és hogy partnereink, vendégeink elismerik kiemelkedő teljesítményünket. Büszkék vagyunk az eredményre és ez a díj visszaigazolja, hogy munkatársaink kiváló szolgáltatást nyújtanak nap mint nap. Biztosak vagyunk abban, hogy nemrégiben felújított elegáns szobáink és lakosztályaink hozzájárultak a díj elnyeréséhez. Munkatársaim és jómagam elkötelezetten törekszünk arra, hogy továbbra is a legmagasabb szintű szolgáltatási színvonalat biztosítsuk a világ minden tájáról érkező vendégeink megelégedésére.” – mondta Stephan Interthal, a szálloda igazgatója.

 

Facebook:  Kempinski Hotel Budapest 

cím: Erzsébet tér 7-8., Budapest

Írjon véleményt