Az egyik legkedvencebb gasztrobloggerünk, Havas Dóra, gondolt egy merészet és egy szinttel, de akár többel is, feljebb lépett: az eddigi blog adta kereteket hátrahagyva, online magazinná varázsolta oldalát a Lila Füge-t. És hogy miért is lesz ez jó nekünk? Havas Dóra 2006-ban kezdett el blogot írni, ott volt az első hazai gasztrobloggerek között. Jó pár
A január az a hónap, amivel sosem tudtam mit kezdeni, általában csak túlélem valahogy, úgy múlik el, hogy szinte észre sem veszem, hogy elkezdődött. A hónap eleje mindig azzal telik, hogy rettentően örülök, hogy a hátam mögött tudhatom a decembert: az ünnepeket és az év végi hajtást a környezetem és jómagam maradandó károsodása nélkül, és
Főzni menő dolog. Mindig is az volt, nem csak a mi családunkban alakult így. Enni muszáj, a jó ételt pedig mindenki értékeli, így amióta világ a világ, van egyfajta tekintélye annak, aki képes igazán jót alkotni a konyhában. Elég pici lehettem, de a mai napig tisztán emlékszem, arra, ahogy az egyik nagymamám féltékenyen kérdezgetett, hogy
Szépen, szinte a semmiből bekúszott és a mindennapjaink része lett Fördős Zé. Először csak a gasztronómia iránt érdeklődők hallottak róla, majd egyre többen rákattantak főzős videóira a Szárnyas Ízvadász blog-on. És lőn immáron Street Kitchen. Tévéműsor, könyv, magazin. A szárnyakat és a siklóernyőzést ideiglenesen félretéve most csak a gasztromelóra koncentrál Zé. Mit jelent a név: