Bélszínérmék szarvasgombával Rossini módra

Mi köze van a zeneszerzőnek a steakhez?   A Tournedos Rossini egy francia steak étel, amelyet talán a francia mester-séf Marie-Antoine Carême vagy Adolphe Dugléré vagy a Savoy Hotel séfje Auguste Escoffier készítette Rossininek, aki egyes állítások szerint mértéktelenül evett és ivott, a valóságban azonban igen kényes ízlése volt, és nagy örömét lelte étel- és

37 éves a Pierrot étterem

Miközben a Budai várban sétálgatsz, szembe találod magad egy igazán kitűnő étteremmel, mely 37 éve már, hogy a Zsidai családhoz tartozik. A patinás étterem kifinomult ételkínálatot és széles borválasztékot biztosít, melyet a 13. századbeli falak között kóstolhatsz. A PIERROT ÉTTEREM fantasztikus séfje Lutz Lajos, akinek a különleges ételek készítése a szenvedélye és mindig mennyei ízeket