Gasztro Sztorik #1 – A Tompa utcai Paletta Bisztró, ahol a zalai parasztkonyha kortárs stílusban él tovább

Gasztro Sztorik – Ízek mögötti történetek a legjobb budapesti éttermekből Mi történik a tányérod mögött? Kik azok, akik a legjobb budapesti éttermek konyhájában dolgoznak, és milyen személyes történetek formálják az ételeket, amelyeket annyira szeretünk? A Gasztro Sztorik című cikksorozatunkban a magyar gasztronómia legizgalmasabb arcait, helyeit és sztorijait mutatjuk be – emberközelien, őszintén, szenvedéllyel. Az első

Flaska Borbár – ahol bor a lelke mindennek

Almási Ádám már tapasztalt vendéglátós és sommelier volt, amikor 2018 decemberében rátalált a Tompa utcában arra a kiadó üzlethelyiségre, amit ma Flaska Borbárként ismerhetünk. A frekventált, mégis békés helyen található borbáron látszik, hogy egy szerelemprojekt terméke, az odafigyelés és a precizitás az éjszaka legutolsó pohár borán is érződik. A tulajjal a kezdetekről, a jelenről és