Haverok, buli és 6 hely, ahová mindenképpen érdemes beülni

Nem csak csajos esték vannak, de a munkában, focizásban, meccsnézésben és a nagy melegben megfáradt férfiak is hetente összeröffennek. A találkozó körülményei különfélék lehetnek: egy könnyed sörözés, zenés szórakozás, vagy elegáns bár. Nézzük hová érdemes bemenni, ha sok pasi egyszerre nyakába veszi a várost.

Spíler

A Spíler tökéletes bulihely, hiszen egyrészt Budapest buliszívében, a Gozsdu udvarban van, másrészt minden van itt, ami egy jók kis emberes partihoz kell: kézműves sörözős kocsma, street food-os bisztró, pörgős elektronikus zene, lazaság és vagányság.

Fotó: Facebook

Bestia

Hiába szidják pasijaikat a lányok, ők újra és újra visszatérnek a Bestiához, hiszen tőle mindent megkapnak egy lazulós, haveros estén: hazai kézműves sörök és olyan kocsmagasztró, ami után tényleg megnyalják mind a tíz ujjukat: szaftos steakek, tocsogós kolbászok, zene és közös meccsnézés.

Fotó: Facebook

Baltazár

Akik nem akarják elaprózni és ellazázni az estét, azoknak irány a Vár és a Baltazár. Itt komoly grillhúsokkal, borválasztékkal és minőségi alapanyagokból elkészített gourmet street fooddal szembesülhetünk. 

Fotó: Facebook

Kollázs Brasserie & Bar

Pasis estékre is jár az elegancia, főleg ha üzleti partnereket, vagy külföldi vendégeket szeretnénk elkápráztatni. Erre a legtökéletesebb hely a Gresham Palotában lévő Kollázs étterem: kifinomult és elegáns, ez nem csak a környezetre, de az ételekre is vonatkozik.

Fotó: Facebook

Blue Fox The Bar

Vacsora előtt egy ital? Vagy éppenséggel utána egy laza levezetés, kötetlenül. A Blue Fox-ban mesterien kevert koktélokat szürcsölhetünk, ha úgy van kedvünk, ütős falatkákkal a Nobu étteremből, aláfestésnek pedig lounge zene szól, hogy igazán ki tudjuk kapcsolni a hétköznapi feszkót és a város zaját.

Fotó: Facebook

Hotsy Totsy Bar & Barber

Amerika, az 1920-as években. A hangulat legalábbis ezt sugallná, hiszen egy férfi bűnbarlangba érkezik, aki a Hotsy Totsy-ba jön: pia és pengeéles borotva. Bár mindez Budapesten van 2017-ben, mikor is az alkoholtilalomnak nyoma sincs, azért manapság sem mindennapi egy délelőtti hajvágást Gin tonic-kal, Martinivel vagy arabica kávés gyömbérsörrel megfejelni.

Fotó: Facebook

Írjon véleményt