Aranyesőben fürödtek az Avalon Ristorante cukrászai

 A 2019-es év töretlen sikereket hoz az Avalon Park és Avalon Ristoranteszámára, munkatársai sorra hozzák haza az aranyérmeket különböző hazai és nemzetközi versenyekről. Legutóbb aTatai Farsang Kupáról tértek haza hét arany és egy bronzéremmel.

 

A Magyar Nemzeti Gasztronómiai Szövetség idén is megrendezte a Farsang Kupa Országos Gasztronómiai Bajnokságát február 24-én. Ez a cukrászokat, szakácsokat, felszolgálókat, pékeket és bártendereket felvonultató verseny hazánk legnagyobb és legszínesebb szakmai versenye, ahol összesen 129 versenymunkát mutattak be. Az indulók felnőtt és tanuló kategóriában mérhették meg tudásukat.

Az Avalon Ristorante cukrászai Lazányi János felnőtt- és SütőEmese tanuló kategóriában szereztek aranyéremet a bajnokságon. Bártender kategóriában pedig a következő díjakat zsebelték be a híres miskolci étterem szakemberei:

Legharmonikusabb ital: Kiss Simon aranyérem
Legjobb technika: Miskolci János aranyérem
Legszebb ital: Miskolci János aranyérem
Zwack Unicum Zrt különdíj: Csizmarik Szabolcs 
Legkreatívabb ital: Csizmarik Szabolcs aranyérem
Art of Drinks összetett verseny abszolút győztes: Turucz Szilvia aranyérem

Miskolci János bronzérem

Az Avalon Ristorante életében nem ez az első alkalom, hogy dobogós helyezést értek el cukrászai, hiszen tavaly ugyanezen a versenyen egy arany és egy ezüstéremmel jöttek el a cukrászok, illetve idén Nagy Csaba csapattársával KéziSárával aranyérmes helyezést ért el a Riminibenmegrendezésre került Global Pastry Chefs Challenge semi-final elődöntőjében, ezzel megszerezve Közép-Európa legjobb cukrásza címet!

Az elismerések sorát tovább gazdagítja az az International Hotel Awardson kapott „Best Country Hotel” díj is, melyet idén februárban vettek át az Avalon Park & SPA vezetői.

 

Fantasztikus érzéssel és nagy büszkeséggel tölt el minket, hogy ilyen fantasztikus kollégákkal dolgozhatunk együtt. Ezek a versenyek tökéletes bizonyítékai annak, hogy a kitartó,szorgalmas munka, elszántság és szenvedély mindig meghozza gyümölcsét. Az összes díjazott munkatársunknak szívből gratulálunk és külön elismerésünket tolmácsoljuk Sütő Emese tanuló cukrászunknak, akinek a desszertjei nap mint nap megtöltik az étterem desszertes kínálószekrényét.” – nyilatkozta Bajusz Gergely az Avalon Ristorantegasztronómiai igazgatója.

 

Írjon véleményt