Reggeli jó kilátással

Apartmanok kezelésével kezdték a működésüket, ma már egy kávézót és egy bisztrót is üzemeltetnek! Az egész úgy kezdődött, hogy a vendégek folyamatosan érdeklődtek, merre lehet reggelizni a környéken.

 

2017 szeptemberben nyitották meg az első üzletüket a Café Brunchot, ez még csak egy kis üzlet volt, de annyira jól működött, hogy nem csak a vendégek, hanem az utca embere is betévedt. A név is annyira el lett találva és egyszerű volt,hogy a google oldalán is nagyon jól szerepelt! Tavaly ősszel pedig már egy nagyobb üzleten gondolkoztak, hogy ne csak reggelizni lehessen.

Megtalálták az üzletet, és onnantól négy hónap múlva már meg is nyitott a Burnch Bistro, ami az indulásnál is jó kezdést produkált. Aki először jár itt, az elsőre annyit lát, hogy minden összhangban van, ez a hely kijelenthetem, hogy márkatudatos! Miért mondom ezt? Amit lászik, hogy még a csésze is Burnch logóval van ellátva, a személyzet formaruhában van, de a Burnch Bisztró mindenhol ott van, így, ha a vendégek fotóznak akkor magukkal viszik á Brunch életérzést és a márkát!A sikerhez itt minden adott, jó lokáció, turisták, irodák, tökéletes nagy terasz. Az üzlet berendezése abszolút igazodik a mai trendekhez, egyszerű, ízléses, szerethető.

Reggel nyolckor indul az élet a reggelikkel, amik különböző tojás ételek, szendvicsek, smoothiek, plusz alternatív tejek a különböző reggeli tejes, kávés italokhoz. Reggelizni akár tudunk délután háromig is. A konyha két órát pihen az átallásnál, ami 3-5-ig van. Vacsorára pedig mivel a vendégek nagyrésze még külföldi, így a hangsúly a magyar ételeken van, amit azért halkan jegyzek meg, mi magyarok is nagyon szeretünk. Viszont itt is egy új ötlet született, hogy a vendégek átfogóbb képet kapják a magyar konyhából, egy hat

fogasosdegusztációs menüt készítettek el, az ikonikus ételekből. Ebben van, gulyásleves, libamáj pâtés pogácsával, paprikás csirke tojásos galuskával, rakott krumpli és töltött káposzta, végül somlói galuska, mindez pedig 3.950HUF ami így rendben is van. De, aki alá carte szeretne étkezni azt is megteheti. De ne feledkezzünk meg a magyar borokról sem, mert a sommelierminden fogáshoz akár hozzá illó borokat is ajánl.

A séf Domokos Róbert a cégnél, kezdettmég a kávézóban, végül pedig a nyitó csapattal együtt alkotta még az ételeket, és élhette ki itt a kreativitását. Ami még fontos, hogy az összes pékárut és a cukrászsüteményeket is itt készítik helyben. A kávé saját pörkölésük, ami igazodik a reggeli és az éttermi választékhoz. Mindenkinek azt javaslom, aki kedvet kapott és szeretné kipróbálni a helyet, akkor foglalni kell, hogy ne érjen senkit sem meglepetés, hogy nincs szabad asztal. 

Címe: 1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 19/B 

Web: www.brunchbistrobudapest.com 

Írjon véleményt