Love Meat Tuning

Top burger, Love Meat Tuning

Tuning után a Liszt Ferenc téri Beef Heaven étterem, és most itt az újabb LOVE MEAT TUNING étterem, ahol érdemes kipróbálni a smokerben készült húsokat és a páratlan Picanha steaket is. Magas színvonal, kiváló minőségű húsok, különleges tematikus vacsora estek, érdekes meghívott vendégekkel színesítve. Páratlan gasztro hely, ahol fel ”TUNING”olhatod magad te is!

Serényi Zsolt inspirálta az éttermet, ezért a smoker és a steakek világába jobban beleásta magát Erdélyi Róbert. Nem akart franchise üzletet, hiszen a Tuning egyedi, és úgy jó,ahogy van.

Egy szárnybontogatás, egy igazi személyes kihívás volt a smoker és a steak műfaj. A koncepció az volt, hogy a steak, smoker, burger hármas együttesét a legmagasabb szinten tudja előállítani, a legjobb minőségben és ízekben egy profi csapattal.

Most már három éve sikeresen működtetik a gasztro világában az éttermeket, hiszen folyamatosan keresik őket a piacon.

Mi történt az elmúlt három évben?

Sok változáson és tanulási folyamaton mentek keresztül. Meg kellett tanulniuk a helyet és az igényeket, hiszen nem a többi steak házat követve akartak építkezni.

Volt egy koncepció, ami egy ázsiai fúzióval kezdődött. Első lépésben nem volt annyira sikeres, majd az ételeket egy kissé populárisabbra vették, így a kettő között megtalálták az egyedi íz világukat. Tavaly a szeptemberi étlapváltással ez által megtalálták a fő irányvonalat, amit, azóta is tartanak!

Fontos szempont a vendég visszajelzés, a vendégértékelés, hiszen ez a legfontosabb iránymutató számukra. „A mi elismerésünk, az ő sikerük titka”, mondta Erdélyi Róbert.

Közel két év kellett, amire rátaláltak az útra, amire kiforrta magát az egész, amit ma képviselnek.

Külön vannak a steakek, az öntetek, a köretek, és külön össze lehet válogatni az érlelt húsokat is.

Nagyon nagy sikere van annak, hogy a vendégek már egy hónappal előre berendelik a húst, közben rendszeresen tájékoztatják őket fotókkal is, hogy miként érlelődik és hol tart a folyamat. Utána három hét múlva az adott időpontban megjelennek a vendégek egy 20-30 fős csapattal. Az elkészítést követően egybe sütve tálalják a húst, majd a séf felszeleteli számukra. Nemcsak kiszolgálnak és vendégül látnak, hanem igazi tematikus gasztronómiai élményt nyújtanak.

Az egészet úgy állítják össze, hogy egy igazi gasztronómiai élmény legyen. Beavatnak a smokerek világába és az ételek készítésének az egész technológiáját felvázolják, míg két óra alatt megsül a hús. Közben előétellel szórakoztatnak, ahol a borász is természetesen jelen van. Egy specifikus hátteret ismer hetünk meg, ami ezt az egészet működteti.

Szabó Lajos, a Rozmaringos Vendéglő tulajdonos szavait idézve, azt szeretnék, hogy az a helyzetet álljon elő, „amikor nem lehet tudni ki a vendég, és ki a vendéglátó”, mondta Erdélyi Róbert tulajdonos.

Ha már megszeretted a Tuningot és a Beef Heavent is, itt a remek alkalom, hogy kipróbáld a harmadik éttermüket a LOVE MEAT TUNINGOT, avagy a BURGER TUNINGOT!

Sikeresnek tartja a vállalkozásait ERDÉLYI RÓBERT, hiszen az üzletpolitika és életszemlélet igazolja éttermei sikerességét. Egy fantasztikus család áll mögötte és kiváló munkatársak, akikre igazán építhet, mely lehetővé tette többek között, hogy megnyissa újabb éttermét.

Megpróbál egy olyan szociális hálót nyújtani, amiben mindenki egyénként is, de csapatban is nagyon jól boldogul. Remek stáb van mögötte, akik átlátják a gondolatait, megoldanak és gondolkodnak.

Két év alatt olyan szintet fejlődött a teljes vezetőség, hogyhabármikor bemegy az éttermeimbe, rákérdez egy-két dologra, akkor az már el van intézve, meg van oldva. Büszke erre a teljesítményre is. Jó érzéssel tölti el, hogy egy ilyen csapattal dolgozhat együtt.

A saját útján és biztos lábakon jár már a Tuning és a Beef Heaven is, ezért valami új izgalmas feladatba szeretett volna kezdeni.

Az újabb projektet, az újabb műfaj kipróbálását a teremtő kreativitás hozta létre, ami a Bisztro lett. Steak és burgerező együtt összetéve, egy kissé magasabb szinten.

A színvonal ugrás meglátszik mindenben, hiszen a tálalás, az evőeszközök, a tányérok nagyon szép összhangban vannak az étellel, amit a séf kínál és a minőségi alapanyagok is még specifikusabbak.

Olyan burgereket találsz itt, ami egyik üzletükben sincs, mivel ide mást álmodtak meg. Van négy-öt olyan különleges burger, mint például a bacanos-juhar szirupos burger. Máshol ez az ízkombináció nem található meg.

A burgerek íz összhatást, íz élményt nyújtanak, de mégsem viszik el azt az élményt, hogy mégiscsak burgert eszel, mivelnem szálltak el ezekkel a tényezőkkel sem. Nagyjából azt hozzák, mint a Beef Heavenben.  

A steakeknél is még különlegesebb prémium húsokkal dolgoznak. 

A minőségi szintugrás, magával hozta az árfekvés változást is.A Tuningban volt olyan burger, ami negyvenezer forint volt. Meglepte Erdélyi Róbertet is, hogy akkora volt az érdeklődés, hogy várólista volt, hogy bekerüljenek a vendégek a tematikus vacsorára.

Ezek után, azt gondolja, hogy van piaca a minőségi szolgáltatásnak, amit nyújtanak a vendégeiknek, és amarketing által eljutnak, ahhoz a réteghez, akik értékelik a kifinomult, letisztult, de ugyanakkor laktató adagokat, amely 250-300 gr steak hús, bisztró vonalon tálalva, kiváló minőségben.

Nagyon komolyan felszerelt konyhájuk van, mely olyan minőséget tud biztosítani, ami igazán méltó hozzájuk.

A vendégek nagy kedvence a MARHASZEGY, amit a Beef Heavenben füstölnek és holdomat melegen tartóban érkeztetik.

Erdélyi Róbert személyes kedvence a Picanha STEAK, hiszen zseniális, ahogy párosul a hús, a köret, az öntet, melyet a séf fantasztikusan készít.

Mindemellett elengedhetetlen megemlíteni, hogy a Tuningot és a Beef Heavent ellepik a turisták „sajnos”. Ahhoz, hogy ki tudd próbálni az ételeket, napokkal előtte helyet szükséges foglalni, mivel kicsit túlnőtt a forgalom. Akik nem férnek be a Tuningba és a Beef Heavenbe sem, itt ingyenesen parkolhatnak. Fontos számukra, hogy a közel 1000 törzsvendéggel nem szeretnék elveszíteni a kapcsolatot. Szeretnék megtartani az új helyen az emberi kapcsolatokat, a kimagasló vendéglátást emelt színvonalon.

Tematikus est itt is lesz havonta, akár kéthetente. Olyan tematikus esteket terveznek, amely még sehol sincs. Érdekes életutat megjárt embereket hívnak meg, nem celebeket.

Ilyen például Pista bácsi, aki az Akácfa utcai csarnokban dolgozott és autófényezőből lett mangalica tenyésztő. Közel 80 éves, igen aktív, elképesztő elmével megáldott, vicces bácsi, akitől sokat lehet tapasztalni, tanulni, hogyan lett sikeres mangalica farm tulajdonos.

Vagy akár Paplovag Gaming, online virtuális játékos, akinek a számítógépen való játék a foglalkozása.

Három-négy fogásos vacsora közben érdekes arcok kerülnek bemutatásra, ahol fény derül arra, hogy miként működnek ezek a zárt és sikeres világok. A vacsorához párosított kézműves, avagy kisipari söröket, kistermelői borokat párosítanak.

Egy szóval itt arra is lehetőség nyílik, hogy a minőségi ételek és italok mellett interaktív beszélgetés közben betekintést nyerjünk olyan emberek életútjába, akik tényleg letettek valamit az asztalra.

Írjon véleményt