Kökény Attila exkluzív koncertje a Leo Bistróban

Leo Bistro Budapest

Hagyományteremtő jelleggel, immár második alkalommal rendezik meg a Live at Leo’s Special estet szeptember 22-én, csütörtökön 19 órától a budapesti Leo Bistróban.

 

Az esemény mögött az a nem titkolt szándék rejtőzik, hogy a békebeli bisztróhangulatot visszacsempésszék a fővárosba, és persze a különleges este szépen lassan sorozattá nőjön. Ehhez olyan neves és ismert művészeket hívnak segítségül, akik szinte soha nem fordulnak meg budapesti éttermek színpadán. Első alkalommal Szabó Kimmel Tamás fogadta el a meghívást, most pedig Kökény Attila áll majd a bisztró közönsége elé.

Attila egyórás élő koncerttel készül a nem mindennapi alkalomra, és a saját szerzeményei mellett klasszikus dallamok is hallhatóak lesznek az előadásában, méghozzá csodás zongorakísérettel. Varázslatos melódiák, finom ételek, italok és lélegzetelállító kilátás a városra egy páratlan estén.

Az eseményre több árkategóriában érhetőek el vacsorajegyek, ám fix menü helyett a belépőjegy teljes egészében lefogyasztható, az étlap, itallap ínyencségei közül.

 

 

A program:

19:00-19:30 Érkezés, helyfoglalás

20:00-21:00 Kökény Attila koncertje

21:00-22:00 Kellemes zongorajáték

 

További információ: Leo Bistro 

Facebook: Leo Bistro 

Leo Bistro címe: Clark Hotel, Clark Ádám tér 1.

Írjon véleményt