Ezt edd a Gozsduban – A 4 legfinomabb hely a bulinegyedben

A budapesti Gozsdu udvar immár megkerülhetetlen hely, ha belevetjük magunkat a fővárosi éjszakai életbe. És itt most nem csak a zenére, vagy az italválasztékra gondolunk, hanem a gasztronómia újhullámos képviselőire, bisztrók, fúziós éttermek és a street food-ot magas színvonalon művelő kifőzdék. 4 hely, ahol a minőségben nem csalódunk.

Spíler

Időben kell érkezni, ha ilyen itt egyáltalán létezik: a Spíler mindig full-on van, ahol a dübörgő zene mellett bevállalhatunk valami igazán laza bisztrófogást is. Barátokkal munka után, hogy ne éhezzünk buli előtt.

Spíler Shanghai

A Spíler friss, üde, ázsiai oldala, köszönhető ez a nemrég Londonból érkezett, indiai származású séfnek is. Cél, hogy a fiatalos, kozmopolita célközönség megtalálja a magának valót a Spíler Shanghai fúziós konyhájának kínálatából. Itt jól megfér egymás mellett a cheddar sajtos marhaburger, a csirkepaprikás és a tavaszi tekercs.

2Spaghi

Olasz tészta mindenféle formában megjelenik a 2 Spaghiban: lasagne, ravioli, spaghetti, bucatini, fusilli és mindenféle szósz, ami csak illik hozzá. A lényeg, hogy frissen készül a tészta és a rávalók is, ez a titok. Helyben fogyasztásra és elvitelre.

Fotó: Facebook

Zing Burger

Egy food truck-kal indult minden, no meg persze az egyik legtökéletesebb hamburgerrel, ami a városban kapható. A legszuperebb buli előtti kaja: együnk valamit parti előtt. Egy idővel aztán a Zing maga lett a cél: őrülten ütős burgerek és kézműves sörök pár lépésen belül. Kell ennél több?

Fotó: Facebook

Írjon véleményt