5 húsos hely a városban, ahol simán függővé válhatunk

A vegák most nagyon ne figyeljenek ide, ez itt a szép nagy steak-ek, kolbászok és grillhúsok szekciója. És ha már hús, akkor legyen minőségi az alapanyag és tökéletes a készültségi fok, most olyan éttermeket gyűjtöttünk össze, ahol a húsimádók garantáltan a mennyben érezhetik magukat.

ÉS Bisztró

Belvárosi menő bisztró, ami konyhájában a hagyományos ízek mellett, a modern streetfood-hangulatot is hozza: borjú bécsivel, pörkölttel és a város egyik legjobb hamburgerével. De a grillezés rajongói sincsenek itt biztonságban: mangalica tarja, sertésoldalas, királyrák, süllő és steak, steak, steak. 

Baltazár Grill and Wine Bar

Az óriási reggeliválasztékáról is híres várbeli bisztró, a húsok terén sem szégyenkezhet: Josper kemencében készült grillek a halaktól egészen az argentin marha bélszínig, a bárány lapockától a sertéstarjáig bármit elkészítenek a faszén grillen.

(Fotó: Facebook)

Prime Steak & Wine

A tökéletes hely egy tökéletes steak-hez: a belváros könnyedén elegáns környezetében megadják a tisztelet a húsnak. A hívószavak itt: Auskobe-Wagyu, Usda, Angus Hereford, Schwarz-Bunt. Üzleti ebéd, baráti steak-ezés vagy romantikus vacsi, ahol kiszűrhetjük a finnyás, csak salátaevőket.

(Fotó: Facebook)

Meatology

A Pataky-tesók megvalósult álma: a hely, ahol minden a húsról szól. Laza környezetben semmi álfinomkodás és tökéletes alapanyagok. Reggelire egy könnyed debreceni páros, vagy főtt csülkös croissant? Ragacsos császárhús, rántott sertéspofa és brassói, csak néhány a kedvenceink közül.

(Fotó: Facebook)

KNRDY

A hely, ahová minden steak-fun szeretne eljutni. Próbálkozhatunk itt kaviáros, Joselito sonkás előétellel, amiben nem is fogunk csalódni, de legjobb, ha rögtön a lényegre térünk, amiért végülis ide zarándokoltunk: a steak. Amerikai stílus, amerikai minőség Kansasból és Nebraskából, elkészítik ahogy a legjobb, ahogyan mi szeretjük.

(Fotó: Facebook)

  1. Meatology tesztelve! Nem más, min tegy húsimádó menyország! Ajánlom mindenkinek.

Írjon véleményt