A 4 legelegánsabb ürügy, hogy étterembe menjünk

Sokan még mindig úgy vannak vele, hogy különleges alkalom, kell, hogy étterembe menjenek. Születésnap, lánykérés, évforduló vagy diplomaosztó, ezek a különleges események ráadásul megkívánják, a különleges ruházatot és helyszínt, ételeket is. Segítünk a döntésben: 4 igazán elegáns éttermet mutatunk, ahol az enteriőrön túl, a tálalás is megkomponált.

Pierrot

A Budai Vár gyönyörű díszlet tud lenni egy különleges alkalom megünnepléséhez, hátha még a macskaköves utcákon elsétálunk a Pierrot étterem romantikus kis kertjéhez. A hagyományos magyar ízek kedvelőinek nem okoznak csalódást az ételek sem, hiszen mindent megtalálnak itt, ami hagyományos és értékes, különleges minőségben.

St. Andrea

Akár a földközelibb Gourmet Bar-t, akár a csodálatos kilátással rendelkező Sky Bar-t választjuk, az eleganciára biztosan nem lesz panaszunk. Hiszen mindkét hely lazán, mégis az alkalomhoz illően fogad bennünket. Az ételek különlegesek, a borok pedig mutatják a minőséget.

Fotó: Budai Zsanett

 

Borkonyha

Ha nem akarjuk túlzásba vinni az eleganciát, de szeretnénk kifinomult ízekkel és ételekkel találkozni, mindenképpen válasszuk a Borkonyhát. Közvetlen, barátságos bisztróhangulat, rafinált ízek, szuper minőségben, hihetetlen borválaszték.

Fotó: Facebook

Alabárdos

Egy újabb klasszikus a Várból: az Alabárdos étteremben a múlt század nagypolgári fogásait kóstolhatjuk, természetesen a mai kornak megfelelően átalakítva. A hely pár éve átalakult némileg, talán, hogy hangulatában is lekövesse az ételek könnyedségét, eleganciáját és frissességét. 

Fotó: Facebook

Írjon véleményt