Ahol a reggeli is ünnep – champagne reggeli a Felix Kitchen&Barban

Felix Kitchen & Bar 2019

A Felix Kitchen&Bar champagne reggelire invitálja vendégeit. Az étterem a patinás Ybl Vízházban működik, ahol nem csupán különleges fogásokat lehet megkóstolni, de akár időszakos kiállításokat is megcsodálhatnak a vendégek.

A Felix Kitchen&Bar klasszikus reggelijei és hétvégi brunch ajánlatai mellett most egy ünnepi újdonsággal készül: a legkarakteresebb champagne-házának italát kínálja a szezonálisan megújuló fogások mellé. Champagne kiemelt borrégióként előkelő szerepet kap az itallapon. A Felixben több, mint 50 féle francia champagne-t kóstolhatnak a vendégek, melyek között vannak egészen ritka évjáratok is.

A nagy múltú Charles Heidsieck ház komplex ízvilágú, selymes buborékokkal teli BrutRéserve-je és az élénk, gyümölcsös Rosé Réserve nemcsak az értők kedvence, de gazdag karakterével az ételekhez is passzol. A Felix Kitchen&Bar az étlapot is megújította: a klasszikus reggelik mellett, egészségtudatos ételeket is kínál. A Dutch Baby egy vaslapon sült, lekvárral és agavéval kínált palacsinta-szerű, tojásban gazdag tészta, ami garantáltan ízleni fog az édesszájúaknak. Azoknak, akik egészségesebb napindítóra vágynak a szezonális sütőtökös smoothie bowlt ajánljuk.

A sós-édes kombinációk szerelmeseinek a sütőtökös waffel lehet az ideális választás, hiszen az édeskés tésztára krémsajtot, frissen pirított tökmagot, tojást és bacont halmoznak. Sokféle italból lehet választani, mi a pezsgők mellett a spenótos, vaníliás és matcha ízű smoothiekat ajánljuk.  

 

Fotók: Felix Kitchen & Bar

Írjon véleményt