A Zsidai Csoport bécsi éttermi partnerrel terjeszkedik tovább Ausztriában

Zsidai Roy

Mint a Jamie Oliver étterem márkák régiós master franchisere, a Zsidai Csoport külföldi terjeszkedését helyi éttermi partnerekkel együttműködve valósítja meg a közép-európai régióban, elsősorban Ausztriában és Svájcban.

A Jamie Oliver Group és a Zsidai Csoport együttműködése 2016-ban kezdődött, a budapesti éttermek nyitásával (Jamie Oliver’s Italian és JamieOliver’s Pizzeria). Az együttműködés kezdete óta az volt a cél, hogy a budapesti éttermeket közvetlenül üzemelteti a csoport, a külföldi éttermeiket viszont helyi éttermi partnerek bevonásával. Mivel 2017-ben sem Ausztriában, sem Svájcban nem talált a csoport megfelelő partnert, így a bécsi éttermet (Jamie Oliver Wien) saját üzemeltetésben nyitotta meg és vezette mostanáig.

A cégvezető Zsidai Roy 2018-ban és 2019-ben aktívan kereste a külföldi partnereket, hogy velük együtt terjeszkedjenek a két említett országban. A patinás, több bécsi étteremmel rendelkező Huth családdal 2019 év végére sikerült megállapodni, így bizalommal átadhatja nekik a meglévő éttermet és együtt további nyitásokat terveznek Bécsben.

Az étterem átvételére 2020.február 1-ével kerül sor és ahogyan Zsidai Roy elmondta: „biztos vagyok abban, hogy az együttműködésünk a fejlődést fogja szolgálni mind a Zsidai Csoport, mind a Huth Gastronomie, mind a Jamie Oliver Group életében, így sokkal több energiát tudok én és csapatom is a további külföldi terjeszkedésre fordítani. Ausztria többi városára is keressük partnereinket és tervezzük, hogy Svájcban is nyitunk. A partnerek kiválasztásánál természetesen sok fog múlni a kémián, ahogy anno nekem is Jamie-vel ez volt a döntő faktor.”

A Zsidai Csoport az elmúlt években számos éttermet nyitott idehaza és külföldön, a 2019-es év a növekedés konszolidációjáról és a külföldi partnerkeresésről szólt. A csoport életében ezzel új fejezet kezdődik: az expanzió mozgatórugója a külföldi éttermi és szállodai partnereken keresztüli további étteremnyitások.

 

Írjon véleményt