Ahol a hekk is aranyat ér-Aranyhal Hekk Falatozó

Aranyhal Hekk Falatozó

Nemrég nyílt egy hely Taksonyban, ahol stílusos a belső tér, baráti a hangulat, és finomat lehet enni jó áron. Ez egy igazi családi vállalkozás, ahol a halon kívül választhatsz csirkeszárnyat, burgert vagy akár frissen sülteket is– Szabó Viktor tulajdonossal beszélgettünk.

 

Régi álmod vált valóra, amikor megnyitottad az Aranyhal Hekk Falatozót?

Hosszú évtizedek óta dolgoztunk a feleségemmel a vendéglátásban, nagyon sok tapasztalatra tettünk szert. Jelenleg főállásban biztosítóügynökként dolgozom, a feleségem pedig ingatlanokat újít fel és értékesít, ezért az üzleti életbe is már korábban belekóstoltunk. Aztán egy nap úgy gondoltuk, hogy felnőttünk ahhoz feladathoz, hogy belevágjunk a harmadik vállalkozásunkba.

  

Mi alapján választottátok ki a helyszínt?

Ez egy csodálatos környék, ahol korábban nem nagyon foglalkoztak házhozszállítással. Szerettünk volna egy olyan éttermet nyitni, ahol kreatív, finom ételeket kínálunk, elérhető áron. Amikor megláttuk ezt az üzletet, rögtön tudtuk, hogy ez lesz az igazi, mert nem kellett nagyon átalakítani, és bejött ez a retro hangulat is.

Milyen ételeket kínáltok?

A fő profilunk a hekk, de úgy állítottuk össze az étlapot, hogy egy jó falatozóhoz méltón többféle fogásból lehessen válogatni. Az ételeket a mai igényeknek megfelelően szolgáljuk fel a hekket körettel, de emellett van most újra reneszánszát elő csirkeszány csípős és normál, sertésszelet, csirkemell, hagymakarika és csirke burger is.

Hogyan jellemeznéd a hangulatot?

Három gyermekes szülőként fontos volt számunkra egy gyereksarok kialakítása, aminek nagyon örülnek a kisgyermekkel érkező vendégeink! Ez egy családias hely, vannak törzsvendégeink, akikkel olyan jó a kapcsolat, hogy még a telefonszámukat is megadták. Van egy teraszunk is, ahová jó időben ki lehet ülni és élvezni lehet a kilátást.

Honnan rendelhetnek tőletek?

Mivel egyre inkább az online felület felé terelődik az emberek jelenléte, így mi is szerződtünk két partnerrel, a Netpincérrel és a Falatozzal, akiken keresztül rendelhetnek tőlünk és akár SZÉP kártyával is fizethetnek a vendégek. Gyakorlatilag bárhová kiszállítunk a környéken, vannak törzsvendégeink is, akik akár sörözőbe, akár munkahelyre is rendelnek tőlünk, illetve vannak a lakossági vendégek, akik hazafelé leadják a kocsiban telefonon a rendelésüket és mire hazaérnek mi kivisszük neki, vagy akár be is jöhetnek érte, ha távolabbra vinnék az ételt. Vannak táljaink, a nagy hekk tálon van három hekk és három választható köret. A négyszemélyes családi tálon van két hekk, négy köret, hagymakarikák, rántott sajt, sertésszelet és csirkemell is, hogy mindenki jóllakjon. Desszertnek pedig palacsintákat kínálunk.

Rendezvényeket is vállaltok?

Nagyobb társaságoknak is tudunk főzni, ha pár nappal korábban bejelentkeznek. Rendeztek már itt családi ünnepséget, céges vacsorát és csapatépítőt is és mindig elégedetten távoztak a vendégek.

fotók: Aranyhal Facebook

Írjon véleményt