Valentin-napon osztrigatempurával csábít a Liszt étterem

Liszt étterem-Ária Hotel

Felejthetetlen pillanatok helyszíne az Aria Hotel Budapest, amelyet 2018-ban Magyarország legjobb romantikus hoteljének választottak a TripAdvisor olvasói. A világ számos pontjáról sokan azért keresik fel a szállodát, hogy a Bazilika tőszomszédságában ünnepelhessék eljegyzésüket, vagy akár esküvőjüket. De az Aria Hotel Budapest a Valentin-napot is emlékezetessé varázsolja azok számára, akik úgy döntenek, itt ünneplik meg szerelmüket.

Valentin-nap alkalmából, február 14-én és 15-én csábító fogásokkal készül a Liszt étterem. Vágyserkentő ginzeng és gránátalma, élénkítő kaviár, kényeztető csokoládé – ezek azafrodiziákumok mind megtalálhatók a Jóvér Ferenc séf általösszeállított háromfogásos menüben. Az osztrigatempurát a mangó, uborka, avokádó és yuzu kvartettje teszi teljessé, míg a vajban posírozott halibutfilé citromfüves vajmártással és kaviárral lobbant lángra. A hölgyeknek serpenyőben sült kacsamellet kínálnak gyömbéres édesburgonya-pürével és marinált tőzegáfonyával, az urakat kardamomos jus-vel tálalt pirított szarvasgerincfilé várja sótésztában sült zellerrel és törökmogyoróval. Bódító ízkombinációt ígér a lezárásként érkező szezámos csokoládémousse is, amaréna meggyel és karamellel gazdagítva.

A kulináris élvezeten túl a meghitt vacsorát egy romantikus szerenád teheti igazán teljessé. Az Aria Hotel Budapest zenei igazgatója, Magyar Kornél által összeállított, választható zenei menü hegedű vagy zongora dallamokat, operaáriát, valamint szalonzenét kínál a szerelmeseknek. A High Note Sky Bar csapata a Valentin-naphoz kapcsolódva külön a hölgyeknek és az uraknak dedikált koktélokkal készül, mindezt már csak a város legromantikusabb panorámája múlhatja felül. A feltöltődnivágyó párokat pedig az Európa legjobbjának választott Harmony Spa egy romantikus reggelivel egybekötött, egész napos, kényeztetéssel várja a szerelem ünnepén.

 

Írjon véleményt