Prémium bulik exkluzív környezetben-Vogue Boat Restaurant

Vogue Boat Restaurant

Karácsonyi, év végi rendezvényekre, születésnapokra, céges bulikra nagyszerű választás lehet a VOGUE hajó exkluzív környezete. A fényárban ringatózó állóhajó tíztől százötvenfőig terjedő társaságot képes befogadni, ahol bárki megtalálja a kedvére való lehetőséget.

 

Ha a lenyűgözően hangulatos hajón szeretnénk társasági eseményt tartani, akkor idejekorán érdemes elkezdeni a szervezést. A VOGUE-ra ugyanis nemhogy hetekkel, hanem már hónapokkal előre célszerű időpontot foglalni.

 

 

Tánc, zene, mulatság

Három rendezvény is futhat párhuzamosan a káprázatos helyszínen: például céges parti a földszinten, szülinapi vacsora a panoráma teraszon, és egy családi összejövetel a belső teremben, jól megfér egymás mellett egy időben. A földszinten csúcsminőségű fény, – és hangtechnika várja a szórakozni vágyókat, ahol az üdvözlő falat, a welcome drink, kis beszélgetés, majd vacsora után szuper táncos bulikat lehet csapni.

Az étterem, a külön rendezvények mellett, remek választás egy romantikus vacsorához, üzleti megbeszéléshez, de akár egy délutáni sütizős – kávézós baráti találkozóra is. Az összejövetel céljától, hangulatától, volumenétől függően időnként saját szervezésű programokból is lehet választani. Fellépett már a hajón Gájer Bálint, Zséda, Bereczki Zoltán, Takács Nikolas, a Stereo Swing zenekar, valamint ismert dj-k,a legnépszerűbb stand up comedy humoristák, és bűvészek is.Extra programként kérhető sétahajózás, kaszinó, sztár fellépő.

 

 

SZILVESZTER

Az év utolsó napján (ha a vírushelyzet megengedi) az elmúlt évekhez hasonlóan egész estés programmal várják a vendégeket. A rendezvény tartalmaz egy exkluzív büféasztalos vacsorát, egész estés Dj-t és egy meglepetés sztárfellépőt. Bővebb információ november végétől áll rendelkezésre.

 

Vogue Boat címe: 1137 Budapest, Carl Lutz rakpart XIII/19. 

Facebook: Vogue Boat Restaurant

Írjon véleményt