Zsidai nyílt nap

Zsidai Csoport

Munkát keresel a vendéglátásban? Ismerd meg közelebbről is a Zsidai Csoportot, számos nyitott pozícióval várnak!

A Zsidai Csoport nyílt napot tart március 8-án szerdán 10-18 óra között, hogy a vendéglátásban dolgozó kollégák és a vendéglátással még ismerkedő érdeklődők betekintést nyerjenek a családi tulajdonban lévő 40 éves cégcsoport életébe, valamint a csoport által működtetett éttermeknél lévő munkalehetőségekbe.

A cél, hogy kollégákkal megismerkedve egy képet kapjon minden érdeklődő a Zsidai éttermek (Jamie Oliver éttermei, Spílerek, Pierrot, 21, Pest-Buda, ÉS Bisztró, Baltazár, Opera Gasztronómia) és a csoport működéséről, az otteni állásokról, munkakörülményekről, fejlődési és előrelépési lehetőségekről. 

Bizonyos pozíciókban az sem feltétel, hogy vendéglátós tapasztalattal rendelkezz. A hozzáállást és az igyekezetet díjazzák, a szakmát pedig tapasztalt kollégák tanítják meg neked.

Ha érdekel közelebbről is, milyen a vendéglátásban, azon belül a Zsidai Csoportnál dolgozni, szeretettel várnap március 8-án a Baltazár Grillbe.

A nap folyamán legjobb szakembereik mesélnek neked éttermeikről, a munkafolyamatokról és arról, hogy miért jó velünk dolgozni. 

További információ és regisztráció: 

https://zsidai.com/zsidai-nyilt-nap.html

Írjon véleményt