Ugrorj velünk a rooftopról a csúcs felé, szintet lépett a Monkey!

Monkey Étterem

Hurrá, hurrá! Ismét egy nagyszerű sikerről számolhatunk be! Az egyedülálló panorámával bíró és rendkívül népszerű Monkey Bistróból, Monkey Étterem lett! Budapest egyik legklasszabb rooftop bárjában ennek megfelelően az étlap is átalakult, de a szédítően széles italrepertoár és a kuriózumnak számító dzsungel hangulatú terasz alatt elterülő város látványa a régi. Fények, lazaság, csivitelés, ízek és illatok, páratlan nyáresték, gasztronómiai finomságok zsizsegnek a Monkey minden zegzugából.

 

 

A nyilvánvalóan közkedvelt és ikonikus fogások, mint a tyúkhúsleves vagy a gulyás, maradtak, de bővült is a kínálat.A magyaros fogásokkal nemcsak a Budai Várba látogató külföldi turistákat igyekeznek levenni a lábukról, de a hazai közönség is imádja ezeket. A mi kedvencünk a hortobágyi palacsinta, amely bár új előételként szerepel a felfrissített étlapon, a brutál adag miatt főételnek is lazán elmegy.

 

 

Beújítottak a séf ajánlattal is, illetve a nyitvatartás is megváltozott: a hét minden napján (hétfőtől vasárnapig) 12-től éjfélig várják tárt karokkal, puha nyugágyakkal, finom ételekkel, izgalmas koktélokkal és pazar kilátással a vendégeket.

 

 

Ez a játékos, mókás kis ékszerdoboz, amely lendületességével nemcsak a fiatalokat szippantja be, hanem mindenkit, aki szereti a pezsgést, a színeket, a frappáns megoldásokat, de a megszokott és biztonságos elemekkel megtámogatva, egészen a fellegekig repítő, mámoros élményt ad, akár egy húzós munkanap után is. A precíz koktélos koncepció ugyanis megmaradt, sőt, az íz- és színkombinációk szélesebb tárházát kínálják a GinPánz Bárban (a nevét továbbra is i-mád-juk!).Nem mellesleg a nyári koktéltrend nagy slágere, az alkoholmentes gin is megjelenik az új kínálatban. Ha túl hosszú a buli, de a többiek még pörögnének, szürcsölhetsz egy ízében hamisítatlan gines italt, a kellemetlen mellékhatások nélkül.

 

 

Ne hagyd ki ezt a páratlan élményt, irány a Várkert Bazár és Budapest egyik legkirályabb rooftop bárja és étterme a hatalmas, nyaralást idéző terasszal!

 

cím: Ybl Miklós tér 4, Budapest

Facebook: Monkey Étterem 

 

Írjon véleményt