Jótékonysági est a Pavillon de Parisban

Pavillon de Paris

A Könyhafőnök 10. évadának versenyzőivel és a kék csapat mentorával, Sárközi Ákos Michelin csillagos séffel november 28-án. Az 5 fogásos vacsorát a Konyhafőnökből megismert Földi Laci, Kettel-Fülöp Flóra, Nagy Dani, mentoruk Sárközi Ákos, és a Pavillon de Paris séfje, Vásárhelyi Balázs álmodták meg. Az esemény helyszíne a Pavillon de Paris, ami tökéletesen megfelel a hangulatos könnyed vacsorához.  

 

 

A vacsora alatt befolyt teljes összeget az AUTISTIC ART Alapítványnak szeretnénk felajánlani.

Az Autistic Art 2006 óta segíti az autizmussal élőket, azemberi léthez méltó életet teremt és hangsúlyozza társadalmi integrációjukat. 11 civil fenntartású lakóotthon teremtettek az érintett fiatalok számára, ahol biztosítják a működéshez szükséges személyi és tárgyi feltételeket, a pénzügyi igényeket. Az otthonokba a 16. életévüket betöltött fiatalok költözhetnek, ahol új kapcsolatokra, baráti és szerelmi szálakra is lelhetnek. Hétköznapjaikat szakemberek kísérik végig, biztosítva számukra számos gyógypedagógiai szolgáltatást, személyre szabott fejlesztő terápiát. Ebben az életkorban ezek a fiatalok kikerülnek az oktatási rendszerből, sokan közülük önálló életvitelre nem, vagy csak korlátozottan képesek. Helyzetük sok esetben egyáltalán nem megoldott. A jó megoldás hiányában „örök gyermekként” maradnakidősödő szüleik mellett egy háztartásban. Ám a lakóotthonok határozottan színessé, teljessé teszik mind az autizmussal élő fiatal, mind pedig családtagjaik életét. Ezek az otthonok nagyon komoly anyagi nehézségekkel néznek szembe nap, mint nap. Hiánypótló feladatot látnak el, létük mégsem biztosított. Külső támogatói segítség hiányában fennmaradásuk  bizonytalanná válhat.

 

 

Az jótékonysági esten a vendégek személyesen is találkozhatnak a séfekkel, akik a vacsora alatt felszolgált ételeket bemutatják, és kötetlen beszélgetésre invitálják a gasztronómia iránt érdeklődőket.

 

Program:

18:00 Érkezés

18:30 Köszöntő Földi Laci, Sárközi Ákos

19:00 5 fogásos vacsora

MENÜ

Előétel

Kacsamáj bon-bon

Puy-i lencse, krémsajt, gránátalma, pisztácia

 

Főétel

Ördöghal „wellington”

Szarvasgerinc, csicsóka, vargánya

 

Desszert

Birs, pisztácia, tárkony

Az 5 fogásos menü ára: 24.900Ft/fő, mely teljes egészében az alapítványhoz kerül

 

 

Asztalfoglalás:

info@pavillondeparis.hu

Tel: +36 30 711 1135

Cím: 1011. Bp. Fő u.20

 

 

Írjon véleményt