Megújul Budapest csúcsreggelizője

A la Maison

Közel 9 év után időszerűnek érezték a népszerű budapesti brunchozó az À la Maison vezetői, hogy változtassanak egy kicsit az arculaton és felzárkózzanak a trendekhez. Ezért a dizájn hamarosan kissé más irányba indul el, mint amit eddig megszokhattunk. 

 

 

Ezzel párhuzamosan a szezonális séf ajánlat mellett újra elérhető  az ebéd kínálat, hiszen amellett, hogy sokan keresték, e téren is ideje újítani, mondják. Változatlanul az egészséges vonalon maradva, könnyed komfortételekkelkészülnek, nagy fókuszt helyezve az egészségtudatos étkezésre, azonban az édesszájúaknak is kedveznek a következő étellel, mint például az oreos french toasttal.

Könnyed ebédmenü várható, nemzetközileg ismert, nem megterhelő, egyszerű ételekkel, mint a hamburger vagy acézár saláta, természetesen Maisonos köntösben. Üzleti ebédre is alkalmas a hely és a menü, így akár egy-egy megbeszélést is bátran szervezhetünk a Maisonba. Hétvégén még mindig ajánlott a foglalás, amit két kattintással megtehettek a weboldalukon.

 

 

Igyekeznek a magyar és a külföldi vendégeknek egyaránt kedvezni, bár az alapvető a célközönség többnyire a fiatalok, ezért is fontos, hogy sokkal pénztárcabarátabb a kínálat.

Mi már alig várjuk az újjászületést, amint készen lesznek, ígérjük, mi is jelentkezünk!

 

Facebook: A la Maison

web: A la Maison

cím: Budapest 1052, Szervita tér 3.

Írjon véleményt