Buddies burger

Buddies Burger

Az étterem több, mint négy éve nyitotta meg kapuit a Magyar utcában. A Buddies Burgerben elsődlegesnek tartják, hogy a legjobb minőségű alapanyagból dolgozzanak és hogy kínálatukban mindenki megtalálja az ízlésének megfelelőt.  Az ételek minőségén kívül arra is törekednek, hogy mindenki jól érezze magát náluk

 

Hogyan indult a Buddies Burger története?

A Buddies Burgert ketten alapítottuk Kasper Máté tulajdonossal. Korábban együtt dolgoztunk a Black Cab-ben,ahol rengeteget tanultunk, de voltak új ötleteink, elképzeléseink, hogy egy új, egyedi burgerezőt csináljunk 2015-ben adódott egy lehetőség, a Corvin köznél, egy nagyon kicsi konyhával és egy kiadó ablakkal, de ott nem tudtuk elég jól értékesíteni a burgereket, úgyhogy váltanunk kellett, és 2015 decembere óta itt vagyunk a Magyar utcában.

Mi a Buddies Burger filozófiája?

Az egyik alapelvünk, hogy nem akarunk „szétforgácsolódni”. Nálunk nem lehet pizzát, indiait, levest, gyrost kapni, mert nem lehet mindenben egyszerre jó az ember. Mi a finom, kreatív, minőségi burgerekre koncentrálunk.

Sok törzsvendégetek van, nekik mivel kedveztek?

Az étlapon jelenleg 10 állandó burgerünk van, de ezek mellett is mindig megpróbálunk előrukkolni valami újjal, havi burgereinkkel. Ilyenkor megpróbálkozunk extrémebb ízekkel, összeállításokkal is.  Készítettünk például csokis BBQ-burgert, és csináltunk hozzá epres hagymalekvárt.

Milyen alapanyagokkal dolgoztok?

Mindig friss, kiváló minőségű alapanyagokkal dolgozunk. Amit csak lehet, igyekszünk magunk elkészíteni. Szószainkat házilag főzzük és keverjük, a habanero dzsemtől kezdve, a relishen át, a buddies szószig , saját készítésű a coleslaw és a hagymakarika is.

Milyen a burgerek ár-érték aránya?

Áraink kialakításakor mindig fő szempont, hogy megfizethető termékeket kínáljunk úgy, hogy ne menjen a minőség rovására, ne kelljen semmin sem spórolnunk, tudjuk tartani a minőséget. Burgereink ár-érték aránya bőven megállja a helyét a piacon.

Mi teszi különlegessé ezt a burgerezőt?

Arra törekszünk, hogy egy hangulatos, szerethető burgerezőlegyünk, ahol mindenki fesztelenül, jó kedvvel meg tud enni egy igazán jó burgert, legyen szó egy gyors ebédről, vagy egy nyugisabb, beszélgetős vacsoráról. Próbálunk folyamatosan megújulni, egyediek lenni, olyan burgereket készíteni, amikkel máshol nem nagyon lehet találkozni.

Buddies Burger címe: Budapest, Magyar u. 52.

 

Írjon véleményt