Megnyitott az Easy Wine

Easy Wine

A belvárosi Easy Wine-ban fúziós bisztró konyha és a leginnovatívabb borkóstoló rendszer várja a vendégeket. Ez az első hely itthon, ahol saját magunk sommelier-i lehetünk, köszönhetően közel 100 remek bornak és egy különleges berendezésnek. Könnyed, játékos élmény kezdő borkedvelőknek és tapasztalt szakértőknek egyaránt.

 

Az Easy Wine borbár és bisztró kettőse az egyben, ahol az innovatív borkóstolás és a gasztronómiai élvezetek szerepe egyaránt fontos. A fine dining világában jártas Nagy Attila executive séf tanítványa, Oláh Lavínia konyhafőnöknek köszönhetően a klasszikus bisztró fogások mellett, tradicionális magyar és nemzetközi kínálatból válogathatunk az egyoldalas étlapról.

A főételek közé tartozik a Challans-i kacsa lilakáposztával, csicsókával és feketegyökérrel, a Zalai dödölle szarvasgombával és sajtmártással, vagy a Pirított borjúmáj, burgonyapürével, lyoni hagymával és kaprimártással. Ha borkóstolás mellett csak kisebb falatokra vágyunk akkor emlékezetes választás lehet a Maldív- szigeteki tonhaltatár avokádóval, kaffir lime-mal és rizsropogóssal, ha pedig egy hétköznapi üzleti ebéd a cél (2 fogás 2500 Ft, 3 fogás 3000 Ft) tradicionális opciók közül is választhatunk, mint a lágy kecskesajt saláta céklával és dióval, vagy a tanyasi csirkemell sült zöldséggel, négysajtmártással.

A borkóstolásban az olasz WineEmotion rendszer mutat új utat, hiszen a vendégek saját maguk válogathatnak az automata, kártyás rendszer széles választékából, de igény szerint profi sommelier is segítségükre lehet. A borválaszték különlegessége, hogy főképp olyan tételeket tartalmaz, amelyek ritkán érhetőek el poharas kiszerelésben. A kóstolás mértéke három mennyiség közül választható ki: negyed, 1 vagy 2 dl, amelyet a bor felett található gomb megnyomásával tölthetünk ki saját magunknak egyszerűen, gyorsan.
Az Easy Wine elegáns, mégsem feszengős hangulata ideális találkozási pont ebédhez, munka utáni koccintáshoz, vacsorához, vasárnapi brunch-hoz vagy kifejezetten egy egész estét betöltő borkóstoláshoz.

Fotók: Kaunitz Tamás & PanamyFotó

Írjon véleményt