ArcSéfCsarnok sorozat– Bicsár Attila, a „falusi gourmet” megalkotója

Már tizenkét éves korában tudta, hogy főzéssel akar foglalkozni. Az egyszerű receptek soha nem érdekelték,inkább azok az ételek mozgatták meg a fantáziáját, amelyekben van valami „csavar”. Két évtizedig volt az Alabárdos Étterem séfje, aztán új kihívásra vágyott, így egy londoni, majd egy floridai kitérő után hazatért, hogy segítsen a Sauska ’48, és a Traktor Étterem megnyitásában.

Tapssal fogadták a „bicsáros fogásokat” Londonban

Korábban már beszámoltunk arról, hogy Bicsár Attila, / Traktor, Sauska48 /  a gasztronómia hazai nagymestere, Londonba utazik, hogy magyaros ételekkel kápráztassa el Yotam Ottolenghi személyzetét az éttermi csoport tesztkonyháján. A rendezvény olyan jól sikerült, hogy alig akartak hazamenni a vendégek. És hogy melyik étel jött be a legjobban a külföldi közönségnek? Erről is beszélt a GastroGuide-nak

“Bicsáros” fordulat a gasztronómiában

Magyar ízek Londonban – Bicsár Attila egy brit sztárséf konyhájában főz Különleges felkérést kapott Bicsár Attila, a Traktor Farm Food Restaurant tulajdonos-séfje, aki kreatív ötleteivel a villányi Sauska 48 éttermet is segíti. A gasztronómia nagymestere Londonba utazik, hogy magyaros ételekkel kápráztassa el kollégáit Yotam Ottolenghi tesztkonyháján. Ottolenghi  „A lányom már lassan egy éve Ottolenghi éttermében